Pelle ind i RADIUS!

Vi beder alle om at sprede oplysningen om at stemme på Pelle Dragsted, hvis de har EL forsyningsselskabet RADIUS – Det gælder således ikke for Hillerød, hvor vi har VERDO – men måske kender du nogen der har og det gælder f.eks. mange sommerhuse i andre kommuner.

Sagen handler om privatiseringen af Radius. Det selskab, der distribuerer elektricitet til en million husstande på Sjælland.
Indtil nu har elnettet altid været ejet af fællesskabet. Men nu er Radius sat til salg til højestbydende. Og blandt byderne er en række berygtede kapitalfonde. Det er DONG om igen.
I de kommende uger er der valg til bestyrelsen i Radius. Der skal vælges tre repræsentanter for forbrugerne.

Pelle Dragsted har besluttet at stille op for at kæmpe imod privatiseringen, og for at forsvare kundernes rettigheder overfor en ny ejer.
Du stemmer ved at gå ind på denne side: https://radiuselnet.dk/Om-os/Valg-til-bestyrelsen/Valg

Du skal bruge dit såkaldte ”aftagernummer”. Det finder du på elregningen (evt. i netbanken), på Du skal bruge dit såkaldte ”aftagernummer”. Det finder du på elregningen (evt. i netbanken), på Betalingsservice-oversigten eller i dit sidste aftager-brev.
På forhånd tusind tak for støtten. Får Pelle Dragsted et godt valg vil det også være et klart budskab fra kunderne om at vi ikke ønsker at elnettet privatiseres.

Efterlad et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

+ 87 = 92