NEJ TIL RUSLANDS INVASION I UKRAINE Demo!

Nej til Ruslands invasion i Ukraine – Stop for alle krigshandlinger nu – For fred og nedrustning
Der er arrangeret en demonstration i København på lørdag d. 5 marts.
Støt demonstration og aktiviteter mod Ruslands invasion af Ukraine – for fred og nedrustning
Vi er nogle der følges ind med s-toget kl.10.11 fra Hillerød station.
Demoen starter kl 11 ved den russiske ambassade og går via USAs ambassade og til Christiansborg.
Hermed en opfordring til at så mange som muligt vil deltage og meget gerne sammen med os!

mere om demonstrationen her: link til event om Rusland demo
eller nedenfor her

Vi har stærkt brug for fred i verden. Vi må igangsætte en spiral af dialog og nedrustning, for at nedtrappe konfliktniveauet og etablere en fredelig verden og et fredeligt Europa. Vi siger derfor nej til aftalen om, at der skal være amerikansk militær i Danmark.
Vi siger nej til atomvåben på dansk jord. Vi opfordrer også til gensidig nedrustning og politiske forhandlinger for en fredelig løsning på konflikten i Ukraine. Vi siger nej til konfliktoptrapning fra både Ruslands og NATOs side. Stop for invasionen af Ukraine. Fredsforhandlinger nu. Støtte til fredselskende kræfter i Rusland og Ukraine. Nej til dansk krigsdeltagelse. Ja til humanitær bistand.
Vi mødes ved den russiske ambassade i København, Kristianiagade 5, 2100 København, og går derfra til USA`s ambassade og afslutter demonstrationen v. Christiansborg på Thorvaldsens Plads.
Musikere: Anne Eltard, Arne Würgler.
Talere: De Frie Grønne, Forbyd Atomvåben – ICAN, SUF, Demos, Enhedslisten, Kvindernes internationale Liga for Fred og Frihed,
Udtalelse fra “Aldrig mere krig”
Programmet opdateres løbende
Arrangører (opdateres): Demos, Enhedslisten, Global Aktion, Frie Grønne, Internationalt Forum, Kommunistisk Parti, Kvindernes Internationale Liga for Fred og Frihed, Socialistisk Ungdomsfront (SUF), Fredsministerium, Forbyd Atomvåben – ICAN i Danmark, Aldrig Mere Krig, Netværk for velfærd og demokrati, Internationale Socialister, Foreningen Socialisten.

Efterlad et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.