Mød os og Mai den 1 maj.

Den første maj har du to muligheder for at høre vores Folketingskandidat Mai Villadsen – Dels til dette faglige arrangement om dagen og dels om aftenen i Røde hus. (se andet opslag her på siden)
1.maj Plakat 2019 3F

1. maj i Hillerød med talere, musik og hoppeborg til de mindste.
I år vil man på Torvet i Hillerød kunne høre taler fra de tre arbejderpartier: Socialdemokratiet, Enhedslisten og Socialistisk Folkeparti.
Det bliver folketingskandidaterne Nick Hækkerup (A) Mai Villadsen (Ø) og Lise Müller (F).
Hør talerne fra kl. 11, hvor der ligeledes vil være mulighed for at lufte sangstemmen.
Efter talerne og fællessang bliver der samlet optog gennem byen til 3F Frederiksborg på Milnersvej 41D, hvor der for alvor kommer gang i den internationale kampdag for arbejdernes rettigheder i hele verden.
Her kan du opleve en rejse gennem protestsangbevægelsen med George Kilby Jr. og Torsten Lefmann og deres band ”Fistful of Dollars” en nævefuld af dollars.
Her er numre af Woody Guthrie, Pete Seeger, men de unge vil nok bedre genkende navne som Bob Marley.
Det bliver en country-rock oplevelse for alle og mens far og mor gi’r den gas på dansegulvet kan ungerne tilbringe tiden med popcorn og hoppeborg.
I løbet af eftermiddagen bliver der faglige talere.
Fra Hillerød taler tillidsrepræsentant og buschauffør Pia Velling, der er aktiv i kampagnen ”tid til at trykke stop” hvor der blev sat fokus på chaufførernes arbejdsvilkår – en kampagne, der fik stor opbakning.
Fra 3F taler Søren Heisel, der til daglig er forbundssekretær og som kommunalpolitiker har haft fokus på social dumping.
Man kan få stillet sin sult ved grillen og tørsten i baren og har man lyst til at diskutere politik, så er arbejderpartierne parate med boder på pladsen.
Festen i 3F starter kl. 12,45 og alle er velkomne.

Efterlad et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

+ 84 = 88