Golfklub laver vælgermøde

Hillerød Golf Klub inviterer til valgmøde om udviklingen af området ved Favrholm tirsdag den 30. april kl. 19 – 21
Temaet på valgmødet er udviklingen af området Favrholm i forbindelse med etableringen af Nordsjællands Nye Supersygehus samt ny S-togstation og en station til lokalbanen. Det er et spændende projekt med mange forskellige aktører involveret bl.a. Staten, Bane Danmark, Region Hovedstaden og Lokalbanen samt Hillerød Kommune.
Men hvordan skal borgerne agere, dvs. hvordan kan de påvirke vigtige beslutninger i deres nærmiljø med så mange forskellige aktører?
Der bor knap 1.500 i området, derudover findes der en stor golfklub med knap 1.300 medlemmer. Dvs. ca. 3.000 borgere påvirkes af etableringen af stationen og det nye sygehus. Golfklubben har derfor inviteret næsten alle Folketingskandidater fra området til mødet på tirsdag. Vi håber på et spændende og givtigt møde, hvor politikerne kan fortælle om deres og deres partis holdning til borgerinddragelse, dialogmøder samt placering af ansvaret i en kompliceret proces som denne. Derudover kan borgerne og sportsklubbens medlemmer stille spørgsmål eller fortælle om deres oplevelser med processen.
Flg. kandidater deltager og undertegnede er ordstyrer:
Nick Hækkerup, Socialdemokratiet
Christina Thorholm, Radikale Venstre
Tue Tortzen, Enhedslisten
Lars A. Christensen, Det Konservative Folkeparti
Lise Müller , Socialistisk Folkeparti
May-Britt Kattrup, Liberal Alliance
Anna Libak, Venstre
Mette Thiesen, Nye Borgerlige
Marlene Harpsøe, Dansk Folkeparti

Efterlad et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

57 − 51 =