Enhedslisten i EU – ny hjemmeside

I Enhedslisten er vi rigtig glade for at kunne præsentere vores helt nye hjemmeside Enhedslisten.EU. Som navnet indikerer, er den et online samlingssted for Enhedslistens arbejde med EU i EU-Parlamentet såvel som i Folketingets Europaudvalg.

Enhedslisten har siden sit første valg til Folketinget i 1994 arbejdet indædt med EU-politik, og efter Enhedslisten i maj sidste år fik valgt Nikolaj Villumsen som sit første medlem af EU-Parlamentet, er det kun blevet endnu mere aktuelt at intensivere den indsats.

– Med den nye hjemmeside bliver det nemmere og mere overskueligt at følge med i mit og Enhedslistens arbejde og de ting, der sker i EU – ikke mindst indenfor klimakampen og arbejdsmarkedet, siger Nikolaj Villumsen.
Vi bringer de nyheder, du ikke får andre steder

Ofte sker det, at EU-stoffet bliver nedprioriteret, eller kun får meget lidt plads i medierne. Og når historierne i EU rammer den danske medieflade, er det tit meget sent i processen. Det synes vi i Enhedslisten er rigtig ærgerligt for den politiske debat. Derfor ser vi også Enhedslisten.EU som et supplement til den almindelige dækning af EU-området.

Det er vores ambition at bringe både opinionsstof, nyheder, baggrundshistorier og diverse kampagner med udgangspunkt i Enhedslistens politik. Det mener vi vil være med til at skærpe EU-debatten og sikre den helt nødvendige oplysning om, hvad der foregår i Bruxelles og Strasbourg.
Tilmeld dig også nyhedsbrevet

Hjemmesiden bliver opdateret løbende, og vi udgiver også et månedligt nyhedsbrev, som udkommer første gang 29. maj. Du kan allerede nu tilmelde dig nyhedsbrevet, så du er med helt fra begyndelsen.

Vi håber, at du vil tage godt i mod både hjemmesiden og senere nyhedsbrevet og ønsker dig god læselyst!

Enhedslistens EU hjemmeside

Efterlad et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

− 4 = 4