offentligt møde med lokale aktivister.

Husker du valgkampens store demonstrationer for at få flere voksne i børnehaver og vuggestuer?
Hvordan kom de op og stå og hvordan får man sådan en gennemslagskraft?
Vi har været heldige at få to lokale aktivister til at komme og fortælle om hvordan de gjorde lokalt og dermed var med til at sætte den politiske dagsorden!
Hildur Johnson og Sarah Louise Eskildsen-Mortensen var nemlig med i den store aktion for at få sat minimumsnormeringerne på dagsordenen op til valget.
Det var den store kampagne var klart med til at ændre den politiske dagsorden og er nu et at Regeringens løfter og med i finanslovsforhandlingerne.
De to aktivister skriver selv:
April kom minimumsnormeringer endelig på den politiske dagsorden. Både takket være en større politisk vilje til at tale om emnet, men også fordi tusinder og atter tusinder af forældre organiserede sig på sociale medier og gik på gaden.
Denne bevægelse opstod af følelsen af at noget var helt galt. Mange af arrangørerne var fuldstændigt nye i at engagere sig politisk og det kom der en bevægelse ud af, som på mange måder gjorde og lignede hvad vi før har set græsrodsbevægelser og foreninger gøre, og på andre måder var (og er) helt anderledes.
Kom og hør Sarah fra HvorErDerEnVoksen Nordsjælland fortælle om bevægelsen opstart og Hildur fortælle om hvordan vi, uden et eneste møde face to face, fik 700 mennesker på Torvet til at hoppe og danse og kalde på en voksen!
Så mød op og hør de seje aktivister – Mandag d.18 November kl.19-21 i Røde Hus Holmegårdsvej 2 i Hillerød.

Efterlad et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

45 + = 47