Kom og hør Tue og Klaus debattere om miljøet i Hillerød

Vi afholder offentligt debatmøde om de lokale miljøforhold.
Der er lagt op til en åben debat og vi har været heldige at få to kvalificerede debattører, idet byrådsmedlem Tue Tortzen (Enhedslisten) debatterer med viceborgmester og formand for Hillerød forsyning Klaus Markussen (Venstre) om kommunens planer og initiativer.
Hertil kommer at Folketingsmedlem Øjvind Vilsholm (Enhedslisten) taler om forandringerne i forsyningssektoren, og om de forskellige love som fremmer eller besværliggør kommunernes miljøpolitik.
Enhedslistens lokale folketingskandidat Maj Villadsen er ordstyrer under debatmødet. Alle er velkomne til at komme og sige deres mening eller spørge om det de har på hjerte.
det er
ONSDAG DEN 23. JANUAR KL. 19.00 – 21.00 i KEDELHUSET i Hillerød – bag biblioteket på Martin Nexøs plads – se nærmere under events her på siden.

Oplagte emner er • Hvordan sikrer vi mere genbrug? • Hvorfor udnytter vi ikke varmen i undergrunden (geotermi) til fjernvarme? • Er det forkert at bruge træflis i varmeværket? • Er det nødvendigt at separatkloakere for at undgå forurening af åer, søer og hav? • Hvorfor må kommunen ikke lægge solceller på sine bygninger?

Vi serverer kaffe og kage – og alle er velkomne

Efterlad et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

4 + 3 =