Udtalelse om fællesskab og antiracisme

Forretningsudvalget har vedtaget følgende udtalelse:

Den yderste højrefløj vinder frem. Nu er både Nye Borgerlige og Stram Kurs at finde på stemmesedlen til det kommende folketingsvalg og det er en utrolig trist situation.

Uanset at vi godt kan blive enige om at deres politik og deres ytringer er helt ekstreme, så er der desværre for mange mennesker i dette land som nikker, når de hører Pernille Vermund og Rasmus Paludan igen og igen fremturer i medierne.

Udlændingedebatten er de sidste to årtier blevet stadig mere rabiat, og nu er en af de allermest rabiate typer opstillet til Folketinget. En mand som advokerer for love, der minder om Tyskland i 30’erne og som vil udgrænse og diskriminere de af os, der har en ikke-vestlig baggrund.

Det rammer helt logisk mennesker som de sidste 20 år er blevet mere og mere fremmedgjort og gang på gang fået af vide, at de ikke er velkomne i vores fællesskab. De bliver kede af det og de frygter for, hvad fremtiden bringer.

Vores fornemmeste opgave lige nu må være at stå sammen. At slå ring om vores fællesskab og de af os og vores naboer, kollegaer og venner som udsættes for had. Til det har vi brug for alle gode kræfter. Vi har brug for lokale manifestationer for fællesskab, rummelighed og solidaritet.

Efterlad et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

79 − 75 =