Støtte til Alsønderup-bussen !

Enhedslisten bakker 100 % op om det forslag der ligger til Byrådet om at finde en halv million så bus 380R kan fortsætte.
Det er eneste kollektive trafik til Tulstrup, Alsønderup og mellemliggende bebyggelser, og borgerne der har samme ret til at kunne komme med bussen som vi andre har.
Afgang hver halve time i dagtimerne og hver time i aftentimerne er ikke luksus, det er forudsætningen for at folk kan få hverdagen til at hænge sammen uden at køre i bil. Det er anslået at der mistes 40.000 passagerer med de ændringer som Regionen har vedtaget.

Det var jo en underlig behandling sagen fik i regionsrådet som er ansvarlig for R- ruterne.
Anført af udvalgsformand Jens Mandrup fra SF pressede man nedskæringer igennem på busdriften selvom der var penge til overs på kontoen.

Nu skal kommunerne så selv betale, og det er ærgerligt at Gribskov kommune ikke vil være med på den del af ruten der går hos dem.
Men det skal ikke gå ud over beboerne i Alsønderup/Tulstrup.

Så man kan glæde sig over at et ansvarligt flertal i Byrådet har vedtaget et budget som ikke er så skrabet at der ikke er mulighed for at finde ekstra penge. Der bliver ekstra indtægter på jordsalg som vi kan bruge hvis vi bliver enige om det.

Efterlad et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1 + 1 =