Ny kandidat – Aida Ammary

I enhedslisten vælger vi, som bekendt, i fællesskab vores folketingskandidater, som skal stille op til valg for os næste gang vi får Folketingsvalg.
Vi har netop valgt igen og vi er glade for at præsentere vores nye spidskandidat i Nordsjælland:
Det blev Aida Ammary.
Vi har derfor fået hende til at skrive en kort præsentation af sig selv her på siden:
Jeg hedder Aida, er 28 år og bor i København. Faktisk var Nordsjælland mit første hjem, da mine forældre, som flygtede fra Iran, mødte hinanden i Nordsjælland og blev gift. Dengang havde de ikke mange penge, så lokalsamfundet hjalp bl.a. med lokaler, så de blev gift på en lokal skole. Derfor gør det mig stolt at komme tilbage til en – uden tvivl – hjertevarm kreds.
Jeg arbejder nu med politisk interessevaretagelse – fx med NGO’er og små og mellemstore virksomheder. Jeg er uddannet historiker.
Jeg er stolt medlem af Enhedslisten, der nu skal repræsentere Nordsjælland til Folketinget for første gang og jeg er ovenud glad for at få denne kreds. Der er ingen tvivl om, at én af mine mærkesager er at afskaffe ghettolisten, som også påvirker mennesker i Nordsjælland. Der er tale om mennesker, der får frataget helt basale rettigheder, fordi man fra Christiansborgs side har vurderet, at nogle borgeres hjem betyder mere end andres. Det er en skændsel for demokratiet og skal stoppes.
Derudover glæder jeg mig til at føre en grøn kampagne med alle de gode folk i kredsen. For det vigtigste vi står overfor nu, er klimakampen. Den skal være social retfærdig men ambitiøs! Lige nu venter vi på en alt for sløv regering, der har lovet os alle et klimavalg. Det er langt fra godt nok, og jeg ser frem til at kæmpe med jer alle sammen for, at regeringen overholder de løfter, de har givet os!
Aida Ammary

Efterlad et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

+ 82 = 90