medlemsmøde for Nordsjælland d.17 januar!

Enhedslisten i Nordsjælland afholder møde for medlemmerne d. 17 januar kl 19 – 21.30 – i Røde Hus Holmegårdsvej 2 Hillerød

Under valgkampen opstod der tæt valgsamarbejde mellem afdelingerne i Nordsjælland.
Vi vil derfor lægge op til en åben snak om hvordan vi kommer videre med den politiske aktivitet lokalt og hvordan vi kan fortsætte og styrke samarbejdet.
Oplægsholdere vil være vores nuværende spidskandidat, Sinem Demir og Søren Søndergaard, som sidder i Folketinget, men som er inviteret her, fordi han er en respekteret partikammerat med lang erfaring.
Vi står jo i en politisk situation, hvor vi er sat udenfor reel indflydelse i folketinget, hvor socialdemokraterne har lavet fast samarbejde med højrefløjen. Så et væsentligt element er selvfølgeligt også hvad det betyder for politisk aktivitet den kommende tid?
Dagsorden.
19.00 Velkomst
19.05 Sinem Demir laver indlæg om valgkampen og hvad hun mener der skal ske!
19.30 Søren Søndergaard laver indlæg om valgkamp og om erfaring fra enhedslisten i lignende situationer.!
20.00 Pause
20.10 korte indlæg om hvordan vi kommer videre – åben for alle
21.00 Opsamling og herunder 10 minutter til koordinatoren for Nordsjællandssamarbejdet: Peter Ussing. Blandt andet med omtale af økonomien og regnskabet for dette.

Punkterne er ment som oplæg til dialog og vi ønsker klart at vi får hørt forskellige opfattelser og bliver klogere på hinandens opfattelser og ønsker!