Visionær debat om Nordisk socialisme

Enhedslisten afholder offentligt møde i Hillerød d. 19 maj (tid og sted i kalenderen)
Det er om Pelle Dragsteds nye bog “Nordisk Socialisme” og med deltagelse af Pelle Dragsted og Per Clausen, der er byrådsmedlem i Ålborg for Enhedslisten.
Desværre er der pga Coronarestriktioner er der meget begrænset antal tilstedeværende deltagere – men dem der ikke får plads får tilsendt link så de kan deltage aktivt via zoom – skriv til vores kontaktperson på [email protected] og bed om billet.

Temaet er “Visionær debat om Nordisk socialisme”

”Nordisk socialisme” er titlen på en ny bog af Pelle Dragsted. Her argumenterer han for, at kimene til en ny demokratisk socialisme allerede findes i de nordiske velfærdssamfund og i vores erfaringer fra andelsbevægelsen, kooperationen og vores fællesejede offentlige sektor.
Han kritiserer på den ene side socialdemokraterne for at have opgivet at ændre ejendomsforholdene, og på den anden side venstrefløjen for at gøre socialismen til et utopisk og absolut projekt, som få tror på eller kan se sig selv i. Og han kommer med en række konkrete reformforslag, der vil gøre Danmark mere socialistisk og mindre kapitalistisk.”