Kontaktperson i interview i Amtsavisen

Enhedslistens kontaktperson i Hillerød, Johnny Christiansen er blevet interviewet i en artikelserie om lokalformænd i Hillerød – og en sådan har vi jo ikke med vores kollektive ledelse.
Men er man interesseret i hvad sådan en person mener ligger interviewet her: Johnny fik 0 stemmer

Det er f.eks om hvordan han I 80’erne stillede op for Venstresocialisterne i Græsted-Gilleleje med en partiforening kun bestående af et enkelt medlem, og i Sønderjylland var han engang at finde på en tværsocialistisk liste.
– Jeg fik nul stemmer. Ikke engang min kone stemte på mig, siger han med et smil.
Selv stemte han selvfølgelig på en kvinde.
I virkeligheden ligger hans interesse måske også allermest i det landspolitiske, hvor han som den lokale kontaktperson står for at sætte skub i tingene i Hillerød.
– Der er både parti og bevægelse, og vi har jo en vision om at, verden skal være totalt anderledes. Det handler om at sætte folk i bevægelse, og jeg synes, alle medlemmer af Enhedslisten bør være aktive, siger han.
Det handler især om klimaet, hvor han ser en dyster fremtid for sig.
– Der kommer en katastrofeagtig tilstand inden for en overskuelig fremtid, når permafrost og indlandsis smelter. Det mener jeg. Klimabevægelsen kan udbrede til folk, at vi kun kan klare det med omlægninger og ved at gå ned i forbrug. Det er der, jeg udfolder min aktivisme, siger Johnny Christiansen, der også er med i Bedsteforældres klimaaktion i Hillerød.

Efterlad et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

+ 11 = 20